Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. április 19., kedd

122.

Nem tudom kihez fordulhatnek. Kulfoldon elek, es kb. 3 eve parkapcsolatban. A parom eleinte csak kiabalt, aztan lokdosodott es kb. 1 hete megutott. Ezek altalaban atmulatott ejszakak utan tortentek, vagy ha nehezsegei vannak. Drogokat is fogyaszt kb.3-5-szor egy honapban. Mar egyszer el is koltoztem. Ha kiborul olyan mintha mas ember allna elottem, nem is emlekszik ra hogy negutott. Azt mondta, amikor leszoritott a foldre biztos akkor vertem be a fejem. Orvoshoz nem akar menni, o nem beteg, monja.
Mi tevo legyek? Kihez forduljak?
Valaszat elore is koszonom.
trixi


Kedves Trixi!

Ha teheti, hagyja ott az illetőt! Tudom, ezt nehéz lelki, illetve fizikai segítség nélkül megtenni. Magyarországon a NANE Egyesület foglalkozik bántalmazott nők és gyermekek segítésével. Nem tudom, hol él, de nézzen utána, az Ön lakhelyén is talál-e hasonló szervezetet. Terápia nélkül nem fog megoldódni a partnere problémája, jobb, ha minél rövidebb ideig asszisztál hozzá.

Üdvözlettel:
Bujdosó Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: