Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. április 16., szombat

112.

Kedves Karolina!

Most is bizalommal fordulok Önhöz tanácsért, ahogy már párszor. Volt egy srác akinek vártam a válaszát arra, hogy miért nem reagál az sms-ekre amiket küldtem neki. Több mint egy éve ismerjük egymást szerelmet vallott, stb. Ez január elején volt amikor megkérdeztem tőle ezt az sms dolgot, mivel ennyivel tartozott, hogy elmondja mi történt. Erre közölte egy hónappal később mielőtt még minden rendben volt, hogy nem haragszik rám, csak annyi van hogy együtt van valakivel és komoly a dolog. Na ettől ki akadtam és számtalan kérdés lett bennem. Kérdezem én Öntől milyen komoly kapcsolata lehet neki, egy hónap elteltével? Miért mondta ezt? Közben kiderült akit a barátnőjének mondott az a rokona. Szóval nem értem mi történt vele, eme röpke idő alatt, amikor minden rendben volt, és főként azt, hogy jelen állás szerint hazudott. Tudja kedves Karolina már kettő alkalommal megcsalták Őt, az anyukájával nem tartja a kapcsolatot. Lehetséges, hogy félt egy újabb csalódástól mert túlságosan közel került hozzám? Mondta már jó lennék feleségének, és azt is sajnos, hogy nem biztos bennem, ugyanis én tartottam vele a 3 lépést ahogyan ő is. Ezek a dolgok közre játszhatnak egy - egy lépés kialakulásában? Mit tanácsol, lehetne még vele beszélni erről a dologról?


Válaszát megköszönve minden jót kívánok: Melinda


Kedves Melinda!

Ahogy múltkor, úgy továbbra is az a tanácsom, ne fordítson több időt, energiát erre a kapcsolatra! A fiú a maga szerencsétlen módján azt fejezte ki, hogy nem szeretné ezt a kapcsolatot Önnel. (Ennek egyik bevett módja, hogy az ember azt mondja, valaki mással van együtt - így nem kell indokolnia, miért nem szeretné folytatni.) Meg kell tanulni ezeket az üzeneteket dekódolni, ez rendkívül megkönnyíti az életét.

Üdvözlettel:
Bujdosó Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: