Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. március 17., csütörtök

99.

(A levelet változatlan formában közlöm. BK)
nem tom hogy létezik e ilyen ami velem most épp történik , a látásom fura nem szertek ki menni emberekk közé se már pánik rohamajim vannak , pedig senki nem ismer, a látásommal valami baj van hangok elmesélenk nekem mindet mi történ t velem gyermekkoromban és ahogy elmeslnek valmit akkor jövök rá hogy igaz maguk köz beszélnek és rájvök hogy minden igytörtén , belefáradtam az életbe , ez férjhez menésem után egy kezdődött el de akkor nem voltak még hangok , férjem kidegelt tönkre tett ez minden hangok stb akkor kezdődött mikor összestem rá egy évre azóta is tart kb 3 éve nem tom hogy milyenbetesgség ez vagy átélem ami velem történt talán nem tom kérem segitsen emil cimemre kérem irlyon mert már nem tok mit gondolni hogy mi ez előre i köszönöm

Kedves Amanda!

Nem adott meg e-mail címet, de remélem, a honlapon keresztül eljut Önhöz a válasz. A soraiból sugárzik, hogy ki van merülve, nincs Önben nyugalom. Kérdezi, milyen betegség ez: nem szeretnék diagnózist adni, több különféle zavar tünetét említi, ha elmegy pszichiáterhez, amit javaslok, ő fog hosszabb beszélgetések alapján döntést hozni a kezelésről. Amennyiben megengedheti magának, javaslom, pszichoterapeutát keressen fel, ha ez nem lehetséges, akkor valamelyik kórház pszichiátriáját.

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: