Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. március 30., szerda

105.

Segítségét szeretném kérni egy számomra fontos dologban.5 éve élek együtt barátnőmmel, előtte volt egy másik, de azzal mikor szakítottunk, kipróbáltam a szexet egy férfival. Szerepjátékban én voltam a nő, női ruhákban csak a péniszét szopogattam, de annyi. Azóta párkapcsolatban élek, nem történt ilyesmi. Nem olyan régen újra elkezdtek vonzani ezek a gondolatok, de csak alkalmanként. Néha veszek a boltokban egy combfixet is, és csak felveszem. Érdeklődnék, hogy ha újra szexelnék egy fiúval, elmúlna a dolog vagy mit tehetek,hogy elmúljon? Párom nem tud semmit, de egy-egy szexképnél szeretnék nő lenni főleg amikor orális szexről van szó!

Kedves Levélíró!

Két külön kérdésről van szó, sőt, ha jobban meggondoljuk, háromról. Első a női ruhadarabok viselése. Ezzel kapcsolatos vágyak előfordulnak a kizárólag ellenkező nemhez vonzódó férfiaknál is. Másik kérdés a saját neméhez fűződő érdeklődése. Volt egy -feltehetően jó- szexuális élménye férfival, aztán elcsitult ez az érdeklődés, most ismét fellángolt. Nem gondolom, hogy ez elmúlna attól, hogy realizálódik, és más receptem sincs arra, hogy ne foglalkoztassák ezek a gondolatok. Inkább érdemes elfogadnia ezeket. A harmadik téma az első kettő összekapcsolása, a "női szerep" utáni vágyakozás, ami női ruhadarabok viselésében és abban a vágyban jelentkezik, hogy egy férfival való szexuális aktusban Ön legyen a passzív fél.
Ez az érdeklődés, ezek a vágyak Önhöz tartoznak, nem érdemes az elnyomásukon gondolkodni. Inkább azt kell megkeresni, hogyan lehet ezzel együtt élni.
Ha szeretné alaposabban átbeszélni ezt a kérdést, javaslom a Meleg Háttér Telefonszolgálatot (számuk a "ha baj van" menüpontnál).

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: