Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. március 13., vasárnap

91.

Sziasztok.....az en problemam,hogy nagyon beleestem egy fiuba akivel jartam egy rovid ideig,de elotte honapokig beszeltunk,sms,mess........szakitottunk es o osszejott egy masik lannyal ra egy hetre......ez mit jelent h nem is erdekeltem igazan vagy???!!!es megeri meg remenykedni h visszajon hozzam?a lannyal egy honapja jarnak!En nem ismertem a rossz oldalat de mostmar lattam h az is van neki......haragszom ra de azert nehez is egy kicsit haragudni ra,mert..mikor elkezdtunk beszelni ugy tunt h igazan tetszem neki nagyon is es a lany akivel osszejott annak mar o regota tetszett de neki a lany ne vagyish nemtudom...felejtsem el vagy meg remenykedjek?....valaszolj kerlek.....

Kedves Barbara!

A "sziasztok" nem tudom, vajon kiknek szól, csak magammal szolgálhatok, ugyanakkor elnézést kérek, hogy sokáig várattam a válasszal, illetve hogy mint mindenkivel, magázódni fogok.

A párkapcsolathoz két ember kell. Értem, hogy Maga szeretné ezt a fiút, a fiú azonban másik lányt választott. Azt gondolom, túl hosszan nem érdemes senkire sem várni, mert sokkal több energiabefektetést, hiábavaló reménykedést jelent, mint amekkora esélye van annak, hogy végül összejön a dolog.

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: