Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. november 29., kedd

217. Ha haza érek rám tör a sírhatnék

Kedves Karolina!
Már több mint egy éve párkapcsolatban élek,igaz nagy a távolság ezért nem tudunk sokat találkozni,de mindent megteszünk, hogy sokat együtt lehessünk. És mindig úgy van, hogy amikor elbúcsúzunk akkor meg minden rendben van, de ha haza érek, akkor rám tör a sírhatnék. Az elején nem volt így, de most mar nagyon is, akárhol akármikor rám tör.... Én nagyon szeretem a párom, és tudom, hogy ő is szeret...nagyon hiányzik, ha nincs velem,es nagyon rossz érzés...Kérem, segítsen. Mit tegyek h ne sírjak, es h ne fájjon ennyire, ha nincs velem? köszönöm

Kedves Levélíró!
Nem mindenki számára járható út a távkapcsolat, hiszen érthető módon sokan szeretnének minden nap együtt lenni társukkal, egy ágyban lefeküdni, együtt reggelizni, stb.

Kevés derül ki kapcsolatukról, arról semmi, milyen lehetősége lenne az együtt élésnek, illetve van-e valami időpont, mikor ez megvalósulhat. Azt gondolom, ha ez belátható (például egyikük a tanulás miatt van helyhez kötve), akkor átvészelhető ez az időszak. Ha nincs konkrét dátum, azzal kellene őszintén szembe nézni, elég fontos-e ez a kapcsolat ahhoz, hogy egyikük lakhelyet változtasson? Ha nem, akkor kevesebb sérüléssel jár elengedni egymást, mint évekig "majdnem kapcsolatban" élni.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: