Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. november 25., péntek

214. Egy ideje többet érzek iránta

Kedves Karolina!

A következő problémával fordulok Önhöz. Több éves barátság fűz egy nőhöz (aki ráadásul a kolléganőm is-így nap, mint nap találkozom Vele), viszont sajnos egy ideje többet érzek iránta, ami egyoldalú. Már többször leültünk beszélni, s arról biztosított, hogy nagyon fontos voltam/vagyok számára, de maradjunk meg barátok...Egy nagyon hosszú kapcsolata lett vége, ott voltam végig Vele - próbáltam lelket önteni belé - ami talán sikerült, mivel mostanában már komolyan pasizik, ez viszont nagyon rosszul esik nekem. Sok mindent próbáltam, de néha úgy érzem, hogy az a legjobb, ha teljesen megszakítom Vele a kapcsolatot. Hiányzik a barátsága is, de ennél többre vágyom, s nem tudom mit kellene tennem, hogyan kellene viselkednem, ha már meghódítani nem tudom. Ebben kérném esetleges tanácsát.Köszönettel: Attila



Kedves Attila!
Tartósan aligha működhet az a barátság, amiben az egyik fél komolyan vonzódik a másikhoz, és valójában párkapcsolatra vágyna vele. A legjobb az lenne, ha nem igyekezne fenntartani ezt a kapcsolatot. Ha találkoznak, beszélgetnek, az csak lassítja az elengedés folyamatát, ami megakadályozza, hogy nyitottá váljon másvalakire.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: