Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. november 10., csütörtök

206. Borzasztó dolog a hűtlenség, mégis azt érzem meg kell történnie

Kedves Karolina!
Problémám lelki jellegű,vagyis a vággyal kapcsolatos. 8 éve kiegyensúlyozott kapcsolatban élek, de ugyanennyi ideje ismerek egy férfit-munkámból adódóan-akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Mindketten vágyunk a másikra,de neki családja van,és én is abszolút hűséges típus vagyok. Vmiért mégis kísért engem,sokszor gondolok rá,álmodok vele és vágyakozom utána.Több alkalommal majdnem megtörtént a dolog,de vmiért eddig nem került sor rá. Tudom,h borzasztó dolog a hűtlenség,mégis azt érzem,vmiért meg kell történnie,h legalább egyszer vele lehessek.Nagyon kedvelem,szinte plátói szerelmet érzek iránta. Egyszerűen nem tudok magamon uralkodni,pedig számolok a következeményekkel. Részéről sem lenne akadálya a dolognak. Mit tegyek? Próbálom elfojtani ezt az érzést évek óta,de nem sikerül.
Köszönöm válaszát!


Kedves Levélíró!

Anélkül, hogy erkölcsileg ítélkeznék, el kell mondanom, a vágyott férfiben valószínűleg éppen az a legvonzóbb, hogy tiltott gyümölcs, és olykor könnyebb valaki után vágyakozni, akivel nem alakult ki párkapcsolat, mint megkeresni a mindennapokban a jól ismert partnerben az újabb és újabb érdekességeket, amik nem olyan látványosak, amikhez mélyre kell ásni. Azt gondolom, ha megtörténne a dolog, ahogy írja, utólag nem biztos, hogy azt érezné, megérte. Viszont minél tovább vágyakozik utána, és mond ellent a csábításnak, annál inkább elhiszi, hogy valami igazán értékesről marad le. Összességében azt hiszem, Önt a titok, a tiltás, a vágyakozás maga vonzza. Valamilyen izgalomra mindenkinek szüksége van, csak nem mindegy, miben találja azt meg. Kívánom, hogy találjon egy másik területet, ahol megélheti ezeket a vágyait.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: