Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. január 25., kedd

68.

Jó napot kívánok! Nem tudna-e nekünk tanácsot adni abban, hogy nem olyan a szex a barátnőmmel mint kellene legyen! Nekem sikerül az orgazmus, neki pedig nem, aztán próbálkozunk tovább és nekem valahogy nem sikerül merevedést elérni, ha sikerül is akkor is csak rövid ideig tart, pedig kivánjuk egymást mind a ketten, és ez már szinte frusztrál minket! (Én kamionozok és csak 2-3 hetente járok haza)! Talán ez lehet a probléma hogy ritkán vagyunk együtt? Ha nem tudna segiteni akkor tudna valakit ajálni aki tudna nekünk segiteni. Várjuk mihamarabbi válszát. Előre is köszönjük a segitségét.

Kérdés, hogy jól értem-e, amit ír: tehát első körben nincs probléma a merevedéssel, hanem azzal, hogy a partnernek nincs orgazmusa, majd tovább próbálkoznak, és ekkor Önnek már nincs merevedése. Pontosításra szorulna a történet, de ha az a fő gond, hogy a partnere nem jut el az orgazmusig, akkor stratégia váltást javaslok: ne újabb aktust kezdjenek, hanem vagy más módon elégítse ki párját (orálisan, kézzel), vagy eleve úgy kezdjék az aktust, hogy a partner már "előrébb tart", tehát már izgatta őt, mire eljutnak a behatolásig.

B.K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: