Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. január 15., szombat

60.

sziasztok segitcsetek mit tegyek .en meg a volt pasimat szeretem .3 evet voltunk egyut de szakitotunk 6 honapja de meg mindig halalosan szeretem, es visza akarnam kapni.a 6 honap alat 1 xer talizunk 1 orara .hogyan tudjam meg hogy szerete es hogy kaphatnam visza kelek segitcs


Kedves Denisza!

Sajnos elég hosszú idő feldolgozni egy szakítása, az ember hajlamos elfelejteni a kapcsolat nehézségeit, és felerősödik a veszteségérzés. Fontos lépés, hogy tudomásul vegye a tényt, hogy a kapcsolat már megszűnt. Enélkül nehéz túllépni, és újat kezdeni.
Nem tudom, ki kezdeményezte a szakítást: ha Ön, akkor megvolt rá az oka, valami nem jól működött, így nem érdemes most azon fáradoznia, hogy újra kezdjék. Ha a partner, akkor még egyszerűbb a helyzet, mert akkor ez kész tény. Ne haragudjon, miért szeretné megtudni, hogy szereti-e? Szakítottak, és azóta alig találkoztak, ez tiszta, világos helyzet. Ami miatt ezt most nehéz Önnek elfogadni, hogy a Maga önértékelését fenyegeti, hogyha a volt párja nem szereti. Pedig Önről ez a világon semmit sem mond el! Lehet, hogy az illető egy Magánál sokkal rosszabb lánnyal fog járni, mert olyan az ízlése. Legyen ez az ő baja, ne a Magáé!

B.K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: