Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. január 20., csütörtök

62.

tönkretettem magam körül mindent.lelkemben annyira gyötrődöm hogy fizikálisan érzem a fájdalmat.hogyan lehetne megmenekülni az öngyilkosság elől.

Kedves Sándor!

Rövid segélykiáltása számomra azt jelenti, hogy krízishelyzetben van, és azonnali segítséget igényel. Vannak lehetőségei: ha budapesti, jelentkezzen be az Alsóerdősor utca 7. szám alatt található krízisintervenciós osztályon. Lakóhelytől függetlenül választhatja, hogy felhívja az egyik számot az alábbi listából http://www.lelki-segitseg.hu/p/ha-baj-van.html
Amennyiben úgy érzi, van kapacitása, lehetősége, hogy a kérdezz-felelek műfajából adódó várakozási időt elviselje, nyugodtan bontsa ki, miket érez tehernek, miért merült fel az öngyilkosság gondolata Önben. Válaszolni fogok, ha azonban idő közben felerősödnek ezek az érzések, életbe lép a fenti forgatókönyv (kórház, telefon).

Üdvözlettel:
Bujdosó Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: