Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. július 15., péntek

152.

26 éves vagyok és egy olyan problémával szembesültem amitől picit megijedtem... 1 hónapja ismerem jelenlegi párom ez idő alatt kétszer került sor az együttlétre viszont mindkétszer csődöt mondtam... vonzónak találom ill kívánom ezért nem értettem mi lehet a gond... beszéltem urulógus szakemberrel aki azt mondta hogy a görcsös odafigyelés az oka szóval lelki eredetű merevedési zavarról van szó nem testi eredetűről. a barátnőm megértő és próbálunk rájönni mi is lehet a probléma hogy le tudjam küzdeni de sajnos nem jutunk előre. úgy gondoltam írok önnek hátha találkozott már ilyen problémával ill tudja mi lehet a megoldás miképp tudnám elterelni a gondolataim...tudom hogy számtalan oka lehet de talán van megoldás és nem egyből gyógyszerekkel kell tömnöm magam:) válaszát előre is köszönöm

Kedves Levélíró!

Néhány sor alapján ismeretlenül aligha lehet kitalálni, hogy az Ön esetében mi a probléma. Egy tanácsom van, ami most talán furcsának fog hatni: pettingeljenek azzal az elhatározással, hogy nem lesz behatolás, és igyekszik a merevedést is elkerülni. Aztán írja meg, hogy sikerült!

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: