Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. július 22., péntek

158.

50 éves elmúltam, a férjem teljesen megváltozott. Nem lehet vele kommunikálni, mert azt mondja, hogy én mindent másképp mondok, mindent másképpen értelmezek. Mindennek én vagyok az oka, hogy ő ilyen. 

Magába beszél, mutogat, csapkod a kezével, mintha nem lenne normális. Régebben is voltak érdekes megnyilvánulásai, de én úgy érzem, hogy mintha erősödne nála. Elfeledkezik magáról, bocsánat, de ezt is le  kell írnom "turkálja az orrát", szívja a fogát ..... idegesítő. El vagyok keseredve, hogy mi lesz. Legtöbbször nyelek egyet, de amikor már nem bírom elviselni a negatív viselkedés, rá kell szólnom. Akkor meg el kezd üvöltözni, hangosan nevetni. Teljesen elhatárolja magát.

Mit tegyek? Jelenleg a másik szobában alszom, mert kialakult bennem egy félelem érzet. 
Várom válaszát.
Köszönettel: Cili


Kedves Cili!

Azt javaslom, keressenek fel egy pszichiátert vagy neurológust! Ilyen látványos viselkedésváltozás valószínűleg neurológiai tünet lehet.

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: