Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. július 15., péntek

151.

Volt barátomnak akivel távkapcsolatban voltam és interneten tartottuk a kapcsolatot készültek egyszer hiányos ruházatú képek rólam. Amint feljön a szakítás rögtön a képekkel kezd zsarolni, hogy felteszi. Azt is mondta már, hogy kitörölte. Sajnos ez nem történt meg.. Nem vagyok szerelmes és nem akarok tőle már semmit. Mégsem engedi, hogy vége legyen. Én pedig félek, hogy kiderül minden és felteszi az internetre. (Eléggé lobbanékony és előbb cselekszik, mint gondolkodik.) Mit tegyek???

Kedves Anna!

Két lehetősége van: hagyja magát zsarolni, ebből látja a volt párja is, hogy van fegyvere Ön ellen, vagy úgy cselekszik, ahogy az érzelmei diktálják, és a volt párjára hagyja, hogy belátása szerint tegyen. (Abból indultam ki, hogy a képek visszaszerzése nem opció, sem a lebeszélés.) Ha a volt partner látja, hogy már semmi esélye Önnél, nem lesz különösebb értelme feltenni a képeket. Mindenesetre ez már nem magán múlik. Az önbecsülése szempontjából nagyobb veszély, ha benne marad a kapcsolatban, mint a fotók kikerülése.

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: