Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2012. április 18., szerda

241. Szerencsejáték függő vagyok, nem tudok megfizetni egy pszichológust

Kedves Karolina!
Szerencsejáték függő vagyok. Az életem nehézségei és főképp e a kellemetlen szenvedély miatt, elég nagy slamasztikába kerültem. óriási adósságaim vannak, a barátaim kezdenek elfordulni tőlem. Már nem tudok megfizetni egy pszichológust, viszont szeretnék megszabadulni a játékfüggőségtől. létezik-e, tudna-e ajánlani ingyenes kezelést?

Kedves Levélíró!
Nagyszerű, hogy kész segítséget elfogadni (még akkor is, ha részben anyagi nyomás hatására)! Ajánlom Önnek az anonim játékfüggőket, akik más szenvedélybetegségeknél is bevált módon, csoportos technikával küzdenek a függőség ellen. Nem véletlen, hogy sok helyen létrejöttek, és jó ideje működnek efféle csoportok drogfüggők, alkoholisták és játékfüggők részvételével is, ez rendkívül hatékony módja a függőséggel való megküzdésnek. Ezen a linken talál további információkat: http://gl.terraserver.hu/
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: