Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2012. április 12., csütörtök

239. Normális ha felnőtt férfiak fogdossák egymást?

Kedves Karolina!
Némiképp bizarr és furcsa témában kérem a segítségét. Már jó ideje nem hagy nyugodni és teljes bizonytalanságban sodródom. 25 éves vagyok, a párom 29. 5 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, 3 éve élünk együtt. Véletlenül megtudtam, hogy még 18 éves kora körül csókolózott az egyik barátjával, de ő ezt tagadta. Viszont egy haverja ezt megerősítette, indokolva fiatalsággal, részegséggel. Azonban azóta is a jelenlegi haverjai körében szoktam félreérthető dolgokat hallani. A barátnőm szerint normális ha a fiúk szexuálisan "szórakoznak", legalábbis ő mesélt sztorikat ezzel kapcsolatban, például ahol fiúk együtt élnek, biztos van ilyen jellegű dolog szerinte.

De hát ez hogy lehet normális?
Normális ha felnőtt férfiak pl.fogdossák egymást? A párom szerint nem vagyok normális, hogy ilyen dolgokat feltételezek. De ő a csókot is letagadta, ami pedig biztos. Ráadásul nem hiszem, hogy mindig mindent én értek félre.

Nekem ez a helyzet nem elfogadott. Sajnos vele ezt nem tudom megbeszélni, mert rögtön hárít. Már magam sem tudom, hogy mit gondoljak.
Segítő válaszában bízva, köszönettel:
Boglárka


Kedves Boglárka!
Értékítélet kérdése, mit tekint normálisnak, de levelének nem is ez a lényege, azt hiszem. Ön egy majdnem tíz évvel ezelőtti csókról ír! Az Önök párkapcsolata szempontjából teljesen lényegtelen, hogy párjában annak idején volt-e annyi kíváncsiság, hogy egy másik férfivel kipróbálja a csókolózást. Nem írja, hogy mik azok a félreérthető dolgok, amiket mostanában hall, így arra nehéz reagálni. (Viccelődés? Célzás korábbi eseményekre?) A lényeg, hogy más dolog a kíváncsiságból fakadó egyszeri kaland egy azonos nemű emberrel, mint a biszexuális vagy meleg orientáció. Utóbbi tartós érdeklődést jelent a saját nem iránt.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: