Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. október 10., hétfő

190. Két hete megállapították az orvosok, hogy anorexiás vagyok

Kedves Karolina!
Két hete megállapították az orvosok, hogy anorexiás vagyok. a 162 centimhez 15 évesen 46 kg vagyok, ami egészségtelen. 6 hónapja kezdtem koplalni, most pedig nem tudok leállni. Járok terápiákra, de hízókúrára vagyok ítélve. Heti 0,3 kg súlygyarapodás lenne ideális. Ezt mégis hogy tudom elérni? mit kellene ennem és mikor? sok pékárut, süteményt, édességet, főtételt? nem szeretnék hájas lenni, összesen kb. 3 kg-ot szeretnék hízni, de lehetőleg úgy hogy ne látsszon meg. Tudna nekem segíteni?


Kedves Fanni!

Ha valóban ezek a pontos adatok, akkor ez az érték normális, ahogy ez ellenőrizhető a következő kalkulátorral is: http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/

Feltételezem, a koplalás, és hirtelen fogyás miatt állapították meg a problémát. Hízni egyébként bármivel lehet, ha többet eszik, mint eddig.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: