Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. május 3., kedd

140.

Én 5 éve élek távkapcsolatba és túl kevés időt töltünk együtt. 300km távolság van köztünk, mindketten dolgozunk. Nagyon sok szép nővel találkozom akikkel flörtölök olykor-olykor. Nem tudom tart-e még a szerelmünk vagy már túlléptem ezen a kapcsolaton. Az idő múlásával a szerelem mintha kihunyna de ahogy találkozunk arra a kis időre is feltámadna és ezek az érzelmi hullámvölgyek miatt szinte minden gondolatomat leköti ez bizonytalanság.Ahogy múlik az idő, gondolkozom a házasságon is de néha úgy érzem nem vagy csak kevésbé tudom a jelenlegi partneremmel elképzelni és meghozni ezt a fontos döntést.Bizonnyára a bizonytalanság miatt.Nagyon köszönöm előre is.
Árpád


Kedves Árpád!
Azt nem írta, miben kér segítséget, így csak leírom, hogyan látom ezt a helyzetet. A házasságról akkor lehetne dönteni, ha Önök előtte egy darabig (mondjuk fél évig) együtt laknának. Annak nincs értelme, hogy a távolban lévő barátnőnek megkéri a kezét, és aztán kezdik szervezni az összeköltözést. A bizonytalansága is csökkenne, ha többet lennének együtt. Ha pedig nincs ehhez motiváció, azaz nem annyira fontos a kapcsolat, hogy átszervezzék az életüket, vállalni kell a szakítással járó fájdalmat.

Üdvözlettel:
Bujdosó Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: