Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. május 3., kedd

141.

Tisztelt Karolina a problémám eléggé összetett. 32éves vagyok van két fiam ( 4 és9 évesek). úgy 20 éves koromig egy jó kinézetű sovány (60kg) nő voltam mostanra viszont 120kg lettem. Probáltam diétázni de nem nagyon sikerült a külsőmet még mindig annak a jó csajnak gondolom ami már nem az és csak a tükör szembesíti velem a valóságot. Sajnos ilyenkor (mármint diétázásnál) a fiúkkal is ingerlékeny vagyok és ha nem sikerül a "ráhatás" akkor bizony megtudom őket szóval bántani amit abban a pillanatban meg is bánok de már kimondtam. Sajnos. Kérem adjon tanácsot mert sokszor a falási kényszerek után jön a diéta és a nyugtalanság. Válaszát előre is köszönöm.

Éva

Kedves Éva!
Gondolom, már számtalan fogyókúrás módszert kipróbált. Ha ezek nem vezettek eredményre, érdemes lenne pszichológus segítségét igénybe venni ahhoz, hogy támogatást nyújtson a fogyáshoz. Hiszen nemcsak esztétikai kérdésről van szó, hanem egészségügyiről is. Ritkán fogalmazok ilyen sarkosan, de így, hogy Ön vállalt két gyermeket, kötelessége mindent megtenni, hogy fel is tudja őket nevelni. De ezt Ön is tudja, azt hiszem.
Az ingerlékenység csökkenne, ha egyrészt megfelelő fogyókúrát követne, ami nem jár együtt folytonos éhségérzettel, másrészt lenne egy "szelep", ahol kiventillálhatja feszültségeit.

Üdvözlettel:
Bujdosó Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: