Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2010. július 20., kedd

32.

Nekem megjegyzésem lenne inkább, mint kérdésem, de örülnék, ha leírná a véleményét. Férfi létemre írok. Nem vagyok már fiatal, igaz, öregnek sem érzem magam. Nem akarok általánosítani, de észrevettem, hogy manapság a fiatal nők, asszonyok nem úgy adnak magukra, mint régen. Most a tizenéves lányokról nem is beszélek, a színes hajaikkal. Rendben van, megvan a véleményem, de ők gyerekek a szememben. De ha a felnőtt nőket nézem, tisztelet a kivételnek, azt kell mondjam, a többség slampos, nem ad magára. Bő nadrágban és kinyúlott felsőkben járnak meg tornacipőben. Legtöbben a sminket, parfümöt már teljesen elfelejtették (vagy soha sem találkoztak vele). Szomorú vagyok. Az IWIW fóromon láttam, hogy női kört tart. Nem tudom, ilyen problémákról ott szó esik-e, vagy csak a lelkiekről, szerintem érdemes lenne, ha megengedi ezt a tanácsot. Köszönöm, hogy meghallgatott!
Gyula

Kedves Gyula!

Sajnálom, ha így látja. Valószínűleg van benne igazság, hogy az uniszex ruházat egyre elfogadottabb. Azért ma is sok nő örömét lelki abban, ha csinosan felöltözhet. Meglehet, sokan úgy érzik, a munkahelyükön azt várják tőlük, hogy nőiségüket háttérbe szorítva teljesítsenek, és ezt az alkalmazkodást megjelenésükkel is ki akarják fejezni. A női-élmény-csoporton ha maga az öltözködés nem is külön téma, de a női szerepek, női önkifejezés igen. Persze kinek-kinek a maga kezében van, hogyan dönt, az ő személyiségének melyik stílus a legmegfelelőbb.

B.K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: