Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. július 3., szerda

320. Nagyon nyomorultul érzem magam

Kedves Karolina!

38 éves elvált férfi vagyok.Válásomat nehezen dolgoztam fel,néhány évig önpusztító életet éltem,alkohol problémáim voltak és a nőktől is elfordultam.Voltak kalandjaim,de ezek többnyire egy éjszakás kalandok voltak alkohollal fűszerezve. Egy évvel ezelőtt a munkahelyemen megismertem egy nőt aki kezdeményezett velem szemben.Eleinte nem is figyeltem oda,de
a jelek teljesen egyértelműek voltak.Csak beszélgettünk napi szinten tíz hónapon keresztül,szépen lassan ismerkedtünk.

Eközben elkezdtem változni,letettem az alkoholt,elkezdtem odafigyelni magamra, lefogytam 22kg, szóval drasztikus életmód váltás történt.Úgy egy hónappal ezelőtt randit kért tőlem.
Találkoztunk.Sok mindent megbeszéltünk,azt is,hogy ki mint gondolja ezt a helyzetet és mit szeretne.

A nőről tudni kell hogy kapcsolatban él hosszú ideje és gyerek is van. Én ennek
tudatában voltam. A randi végén ő volt aki kezdeményezett megcsókolt,és nagyon jó volt,árulkodó,érzelem teli. Egy hétre rá jött a következő alkalom ami már komolyabb volt. Sajnos elég balul sült el a dolog,mert csak félig sikerült. Nem történt aktus mert,nagyon heves volt a találkozásunk nagyon akartuk mindketten,leblokkoltam a nő reakcióitól,irányítani akart és erőteljes volt. Nagyon rosszul éreztem magam a történtek után. De ő megerősített,hogy semmi gond nincs majd a következő alkalommal.Nos,mi tagadás beleszerettem leplezni sem tudtam,de benne is elindultak folyamatok amikről beszéltünk is.Ő dobta a labdát én lecsaptam. Sajnos egyik napról a másikra minden megváltozott.Hiteget, kitér, nem beszél csak általános dolgokról, ideges, megszűnt minden testi kontaktus még az érintés is. Számomra érthetetlen és felfoghatatlan az egész. Többször próbáltam,hogy beszéljen de nem. A részemről elküldött kettő db üzenetre hivatkozva amit késő délutáni órában kapott tőlem,próbál lerázni,hogy neki ez így nem jó mert...konkrétumot nem mond. Nagyon nyomorultul érzem magam,bohócnak mert én elmondtam neki mit érzek és mindent ami bennem volt,megnyíltam neki. Egyszerűen nem tudom kezelni ezt a helyzetet mert nem volt még részem. Köszönöm.


Kedves Levélíró!

Azt gondolom, a Hölgy viselkedése azért változott meg, mert reálissá vált a kapcsolatuk. Sok hónapig csak beszélgettek, flörtöltek, nem kellett komoly döntést hoznia, hogy akarja-e ezt a kapcsolatot, nem beszélve a már meglévő család felborításáról. Most, hogy a gyakorlatban is elindult valami Önök között, tétje lett számára a történetnek, és visszavonulót fújt. Nem Ön rontotta el, hanem a helyzet változott. Valószínűleg a Hölgy szándékai őszinték voltak, és nem akart bolondot csinálni Magából, azt gondolom, ő sem látta pontosan, milyen lesz, ha valóban elindul Önök közt a kapcsolat, és tudja-e majd vállalni ezt a lépést.

Nem sok tennivalója van ebben a helyzetben, neki kell eldöntenie, merre tovább.

Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: