Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. február 20., szerda

301. Lányunk születése óta eltávolodtunk egymástól sajnos szex terén is

Kedves Karolina!
30 éves férfi vagyok, 13 éve élek együtt a párommal, van két közös gyermekünk /7 éves fiú és egy 2 éves lány/. az elmúlt 2 évben a lányunk születése óta eltávolodtunk egymástól  sajnos szex terén is. Ezalatt a 2 év alatt kialakult nálam a korai magömlés sajnálatos esete, mert 2 havonta egyszer fekszik le velem, és nekem teljesítmény kényszerem van hogy ki tudjam elégíteni  de sajnos nem megy. Nem szeretném elveszíteni mert nagyon szeretem, nekem ő a Nagy Ő-m. a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám rávenni hogy többet foglalkozzon velem, hogy újból jó legyen a szex. Az én véleményem hogy ha gyakorolnánk a szexet akkor újból jó lehet hisz vissza kell nyernem a kondícióm de egyedül nem megy. Kérem segítsem hogy tudjon újra szeretni engem mert rettenetesen félek a kudarctól és attól hogy elveszítem. 


Olvastam rengeteget ez ügyben, napi szinten edzek férfi intim tornával, önkielégitést végzek start-stop modszerrel, de ez kevés hisz ö nem hisz az én sikeremben. Kérem olvassa el levelem és ha tud segitsen megoldani ezt a dolgot. Elöre is köszönöm,: Gábor


Kedves Gábor!

Arról próbáljon beszélgetni párjával, hogy ő is érzi-e, hogy eltávolodtak, osszák meg egymással, ki hogy érzi magát a kapcsolatban, van-e valami, ami hiányzik, amin jó lenne változtatni? A szexuális probléma nem ok, hanem következmény, ha sikerül ismét közelebb kerülni, gyakrabb lesz a szex, és megoldódnak a technikai problémák is. Addig azonban legyen türelmes, lehetséges, hogy a kislány születése körül történt valami, ami eltávolította Önöket egymástól (ilyenkor mindkét fél sokkal sérülékenyebb, a nő is több támogatást igényel, a férfi is érezheti, hogy elhanyagolják). Azt nem hiszem, hogy párja nem hisz a sikerében, inkább gondolom, hogy nem látja még, hogyan kerülhetnének egymáshoz közelebb érzelmileg, és ezért kényelmesebb technikai problémákra hivatkozva elkerülni a szexuális életet. Haladjanak lépésenként: ha az érzelmi intimitás javul, sikerülni fog a szexuális életüket is rendbe hozni.


Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: