Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2012. szeptember 21., péntek

277. A dohányzásról való leszokásban szeretnék tanácsot kérni

A dohányzásról való leszokásban szeretnék tanácsot kérni. A párommal töltött hétvégéken egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy rágyújtsak. Nem dohányzok, és teljes mértékben jól érzem magam. Viszont ha véget ér a hétvége, akkor jön a gond. Jön a hétköznap, a munka és a vele járó stressz. Nem élünk még együtt, de mire eljön az az idő, addigra teljesen szeretnék megszabadulni ettől a szenvedélytől. Mindig elhatározom, hogy akkor többet nem csinálom, és onnantól kezdve valami megszólal bennem valami. Elkezdek pánikolni, s innentől kezdve még többet szívok.

Kedves Levélíró!
Nagyon biztatónak találom a hozzáállását a kitűzött céljához: hogy tudatosan megfigyeli magát, milyen helyzetben gyújt rá, illetve, hogy konkrétan köti valamihez, amikorra le akarja tenni a cigarettát. Néhány éve létrejött egy szervezet, ami kifejezetten a dohányzásról való leszokásban segít, ha jól tudom, elsősorban telefonon keresztül. Javaslom a megkeresésüket, mert biztos vagyok benne, tudnak adni tippeket, hogyan csökkentse, szüntesse meg a dohányzást a hétköznapokban is. http://www.leszokasvonal.hu/ a honlapjuk.
Sok sikert kívánok!
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: