Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. április 15., hétfő

306. Egy-egy szavas válaszokkal reagál az e-mailjeimre

Kedves Karolina!

23 éves vagyok és körülbelül egy éve voltunk együtt a párommal,amikor kiderült, hogy külföldre megy dolgozni. Nem áthelyezték, hanem saját magától jelentkezett. Sosem titkolta, hogy vannak olyan ambíciói,hogy külföldön dolgozhasson,nyelvet tanulhasson, de reméltem,hogy egy nap eljut oda érzelmileg,hogy velem is számoljon,hiszen ha 1 év múlva befejezem a tanulmányaimat én sem zártam volna ki ezt a lehetőséget,mehettünk volna akár együtt. Abban maradtunk,hogy kommunikálunk,úgymond távkapcsolatban kibírjuk,hiszen "csak" év végéig lenne ott.Bár még csak egy hete ment el,de úgy érzem máris távolodik tőlem, egy-egy szavas válaszokkal reagál az e-mailjeimre. Megkérdeztem tőle nyíltan,hogy akarja-e folytatni a kapcsolatunkat ha hazatér és erre annyi volt a válasza,hogy persze,hiszen ezt beszéltük meg,de ha nekem ez így nem felel meg azt is megérti. Nem egy szószátyár az érzelmeit illetően,de semmi reakciót nem láttam tőle akkor sem és azóta sem arról,hogy hiányoznék.e neki vagy hogy egy kicsit is bántaná a dolog hogy külön kerültünk. Szeretném tudni mit is jelenthet ez, hogy időben tovább tudjak lépni ha szükséges.
Előre is köszönöm a segítségét!


Kedves Levélíró!
Párja valószínűleg nem gondolkodik annyira tudatosan a jövővel kapcsolatban, mint Ön. Nincs okunk megkérdőjelezni, hogy őszinte volt, mikor azt mondta és írta, szeretné folytatni a kapcsolatot, ha hazajött, de a jelek arra utalnak, ő ezt lazábban fogja fel, benne van számára a pakliban, hogy így is, úgy is alakulhat. Ez abból sejthető, hogy mióta elment, nem fektet sok energiát a kapcsolat mélységének megőrzésébe. Ő most bizonyára bele akarja vetni magát az új élményekbe, és csak lazábban kapcsolódni Önhöz, és ha úgy alakul, újra felvenni a fonalat, ha hazajött. Annak alapján döntsön, hogy az Ön számára elfogadható-e ez a bizonytalanság.
Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: