Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. március 15., péntek

303. Nemsokára elérem a felnőtt kort, de még tininek érzem magam

Kedves Karolina!

Nemsokára elérem a felnőtt kort, de még tininek érzem magam és párkapcsolati kérdéssel fordulnék Önhöz. Megismerkedtem egy fiúval (interneten) mindketten nagyon szimpatikusnak véltük egymást így megejtettünk egy találkozót. Természetesen a találkozót hosszas beszélgetés előzte meg. A találkozó után egy beszélgetés során a fiú által leírtakból kiderült, hogy a találkozót és az azt követő beszélgetéseket úgy vette, mintha természetes lenne, hogy egy pár vagyunk. Viszont a találkozó után nagyrészt én kerestem meg őt és valahogy nem érzem azt, hogy ezek után is kölcsönösen érdeklődnénk egymás iránt, hiszen nem lett kimondva hogy mi egy pár vagyunk és ahogy írtam mostanában én keresem meg őt. Szeretném ezzel kapcsolatban kikérni az Ön véleményét, hogy hogyan látja a dolgokat? Az elején nagyon szerettem volna ha mi egy pár leszünk, viszont az utóbbi időbe teljesen úgy tűnik mintha erőltetném a dolgot, viszont nem áll szándékomban. Kérem válaszoljon a levelemre és segítsen nekem! 
Üdvözlettel: Melinda


Kedves Melinda!

Csak akkor fogja megtudni, mennyire érdeklődik a fiú, ha kissé hátralép, és vár, hogy ő is keresse magát. Ezt az "egy pár" kérdést őszintén szólva nem értem, hiszen, ha jól értem sorait, eddig egyszer találkoztak, ezen kívül interneten kommunikálnak. Ahhoz, hogy egy pár legyenek, érdemes volna ismerkedniük személyesen, élőben történő találkozások során. Persze sokat megtudhatnak egymásról a neten történő beszélgetés során is, de az nem adja azt az intimitást, amit a valós találkozás, beleértve természetesen a testi intimitást is, ami nem elhanyagolható, ha szóba kerül a párkapcsolat, mint lehetőség. 

Összességében tehát az a tanácsom, hogy inkább tereljék személyes síkra az ismerkedést, de közben figyelje, a fiú is elég aktívan részt vesz-e, ha ő nem keresi magát, akkor nem érdemes forszírozni a dolgot. Ám lehet, hogy csak a kényelem miatt alakult így, és ha Ön kevésbé keresi, akkor "összeszedi" magát, és több erőfeszítést fog tenni.

Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: