Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. március 17., vasárnap

304. Nem hiszem el neki, hogy szeret

Kedves Karolina!
27 éves vagyok, párommal pár hónapja ismerkedtem meg. Nagyon hirtelen,érzelmekkel teli kapcsolatnak indult mindkettőnk részéről. Körülbelül egy hónap múlva,sok negatív dolog ért minket, főleg a páromat. Elvesztette a munkáját,ezáltal az iskoláját sem tudta finanszírozni. A stressztől, én legalábbis úgy érzem kevesebb figyelmet fordított rám és innen indult az én bizalmatlanságom és hogy nem hiszem el neki, hogy szeret. Próbáltunk beszélni erről,de az őszinteségemmel csak azt értem el,hogy tudja,bizalmatlan vagyok vele kapcsolatba. Tudom ha továbbra is marad ez az érzésem azzal én saját magam fogom megölni a kapcsolatunkat mégsem tudok tenni ellene. Mit javasol,hogyan tudnék változtatni ezen?
Előre is köszönöm!

Kedves Ádám!
Az a kérdés, mennyire fontos Önnek ez a kapcsolat. Ha fontos, akkor azt javaslom, legyen türelmes, vegye figyelembe, hogy párja most egy krízis időszakon megy át, így kevesebbet tud adni (odafigyelést, törődést), most Önnek kell egy kicsit több energiát tenni a kapcsolatba, támaszt nyújtani neki. Később, ha rendeződik a helyzet, nyilván helyre fog állni az egyensúly, és összekötő kapocs lesz Önök közt az az élmény, hogy egy válságos időszakban egyikük tudott segíteni a másikuknak. A kapcsolati igényei természetesen jogosak, ám most egy kicsit jegelnie kell ezeket, mert párjának egyszerűen nincsenek meg azok az érzelmi erőforrásai, amiből ebben a pillanatban eleget tudna adni önnek.

Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: