Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2012. november 4., vasárnap

285. Nem engedte, hogy megcsókoljam

Kedves Karolina!

Nagyon különös szituációba kerültem, megismerkedtem egy hölggyel, minden jól alakult addig a pillanatig amikor is először egy ágyba kerültünk. Nem engedte, hogy megcsókoljam, ezzel még nincs semmi gond, de harmadik, negyedig alkalomnál már fura volt, ötödik alkalommal már bennem is volt egy tüske és én sem kezdeményeztem. Egy kicsit meguntam a dolgot és gondoltam megbeszélem vele. Azt hittem velem van a baj, de ekkor elmondta, hogy nem szereti az ölelést, nem szereti azt, ha hozzáérnek, sőt egyáltalán nem tud feloldódni. Közben mondta párszor, hogy szerelmes belém, hogy nem tudna nélkülem élni, és én is szeretem. Azt mondtam neki, hogy megoldjuk. Szeretnék neki/rajta segíteni. Mi lehet ennek az oka? Mi lehet a megoldás?

Kedves Levélíró!

Ezer oka lehet, de sajnos csak ő tudja megoldani (szakember segítségével), ami Önön múlik, hogy eldönti, meddig tud erre várni, illetve eleget ad-e Önnek a kapcsolat testi intimitás nélkül is ahhoz, hogy várjon.

Abból kiindulva, hogy egyáltalán "ágyba kerültek", gondolom, hogy partnerének is szándéka, hogy változzon a helyzet.

Üdvözlettel,
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: