Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2012. január 9., hétfő

225. Nagyapám úgy viselkedik, mint aki vonzódik hozzám

Kb. fél éve költöztünk haza anyukám szüleihez, mivel az édesapám meghalt, anyám fizetéséből pedig nem tellett a ház fenntartására egyedül, én még egyetemre járok az is sok pénzt visz el. A nagyapámmal mindig is jó volt a viszonyom, viszont mostanában kezdek tartani tőle, mivel úgy viselkedik, mint aki vonzódik hozzám. Kezdte a fenekem markolászásával, meg a szex téma feldobálásával, szóltam anyának róla, de szerinte csak viccel... Hát én nem találom viccesnek. Ma reggel már csak ímmel-ámmal nevezném a fenekemnek amit megfogott... köpni nyelni nem tudtam. De én ezt már nem fogom eltűrni. Nem akarok durva lenni, de engem ez borzasztóan zavar... Viszont az öreg teljesen süket... tehát megbeszélni vele nem tudom a dolgot...


Tehát a kérdésem: hogyan tudnám finoman a tudtára adni, hogy ezt fejezze be, akárminek is szánja... Arra gondoltam, hogy ha legközelebb ezt csinálja akkor látványosan elhúzódok, és rászólok, de nem bántóan inkább figyelmeztetően... Vagy már nem tudom. De ez így sehogy sem maradhat.


Kedves Levélíró!
Nem kell finomkodnia, ami történik, az egyértelműen szexuális zaklatás, amit Önnek nem kell elviselnie egyetlen alkalommal sem. Őszintén szólva felháborít édesanyja reakciója. A leghatározottabban utasítsa el, ha Önhöz ér, hiába süket, reagáljon olyan hangosan, hogy biztosan meghallja, és biztosítsa róla, hogyha még egyszer megtörténik, nem fogja annyiban hagyni az ügyet, botrány lesz belőle.
Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: