Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2010. december 31., péntek

54.

Kedves Karolina!
A volt barátom akivel a nyáron szakí­tottunk mostanában elég sokat kérdez felőlem a közös ismerősöktől pl. hogy van e barátom. ami elég fura mert nem szoktunk beszélgetni és mostanában egyre többször í­r rám msn-en és kommentálja a képeimet.. nem értem ezt miért csinálja.. hiszem miatta szakí­tottunk, mert azt mondta már nem szeret..(bár a szemebe sosem mondta és ez zavar is egy kicsit).
a másik problémám, hogy van egy másik fiú akinek tetszek és nemtudom mit csináljak vele, mert nem tudom eldönteni h nekem is tetszik e.. mert amikor vele vagyok van h nincs kedvem amikor meg nem vagyok vele akkor meg van h hiányzik.. és nemtudom eldönteni h mit akarok..
Köszönettel


Kedves Levélíró!

Lehet, hogy a fiú meggondolta magát, és ismét elkezdett érdeklődni Maga iránt. Úgy látszik, hasonlóan van, mint Ön a másik fiúval: mikor együtt vannak, nem biztos, hogy kell, mikor külön, akkor hiányzik. De az is lehet, hogy mivel egy fél év eltelt a szakítás óta, úgy gondolja, hogy most már nyugodtan barátkozhat anélkül, hogy félreérthető legyen. Harmadik lehetőség, hogy van némi lelkiismeret furdalása, ezért érdeklődik maga után. Ismerni kéne ahhoz, hogy eldönthető legyen, melyik a legvalószínűbb (ismeretlenül az első), ezt Ön jobban el tudja dönteni.

Ha nem érzi még egyértelműen, érdekli-e komolyan az udvarló fiú, adjon időt maguknak, és találkozzon vele továbbra is. De csak akkor, ha nem kellemetlen, erőltetni nem érdemes az ilyesmit.

Üdvözlettel,
B.K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: