Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2010. december 7., kedd

53.

(A levelet változatlan formában idézem.)

Kedves Karolina!

35 eves ferfi vagyok,elettarsam 25 eves,8,5 eve vagyunk egyutt van ket szep gyerekunk 6 fiu es 1.5 lany,de kulon haztartasba,mert anyosomek nem voltak eddei hajlandoak lakodalmat csinalni,holott a huganak megcsinaltak,ezert en
makacskodtam az osszekoltozesben.Hetvegeken es szerdan vagyunk egyutt!
Kb.2.5 honapja nagyo osszevesztunk egy tejfolon?!En egy hetig nem jelentkeztem,ami duhitette sirt stb.,majd elosszor hetente a gyerekeket hoztam hetvegere magammal kozos beleegyezessel,es szep lassan kozeledtem hozza,de kozben nagyon megvaltozott,sok sms valtas utan mondta igyekezzek mert van mas!
Mindenbe megvaltoztam a kedveert,atrendeztem a lakast osszekoltozeshez 1-2 het kell a butor erkezeseig,es megkertem a kezet is,kis eskuvo stb.
A problemam az ,hogy nagyon zavarna ha volt massal,lehet nemtudnam elviselni es szetmaradnank,amit o tagad,de elismerte lassan volt kozelibe ferfi aki segitette a lelki eletet,de mast tagad.A sex teren is elejeben valtozasokat tapasztaltam,maskent viselkedett,es a viselkedese is megvaltozott,rejtegeti a telkojat gunyos kialhatatlan!
A sokat igyekezetem megvaltoztam,ajandekok es egyebb utan azt mondta engem valasztott,a masikkal nemvolt semmi emgem szeret!
Ha bevallana egyutt maradnank,elviselnem,de attol felek evek mulva derul ki akkor meg kiakadnak!Szerintem o attol fel ha elmondja vege mindennek,vagy en is csalom stb.
En sosem csaltam meg,de most nagyon gondolkozok!

Kerdesem hogyan tudnam ravenni,hogy bevalja volt massal,vagy mi volt koztuk,es ne legyen veszekedes a vege,mert ez az utolso eselyunk!?


Kedves Levélíró!

Előre is elnézést kérek az őszinteségemért, de roppant nehéz jó tanácsot adni, mivel a leírtakból úgy tűnik, kapcsolatuk trükkökön, zsaroláson (a pszichológia nyelvén: játszmákon) alapul.
Ön azért nem vette el "barátnőjét", hogy megbosszulja a család szűkmarkúságát. Aztán azért vette el, hogy megelőzze az elvesztését, és mert feltűnt a rivális a láthatáron.
Nem értem, miért gondolja, hogy felesége megcsalta Önt: ő nyilván hasonló logikával azért hazudott szeretőt, hogy maga összeszedje magát. Szomorú, hogy ilyen eszközökkel kommunikálnak, érik el, amit a másiktól akarnak.
Most épp azon töri a fejét, milyen módszerrel szedhetné ki feleségéből az információt, megcsalta-e Önt. Azért akarja tudni, hogy később, egy rossz pillanatban ne alázhassa meg ezzel a felesége, ő pedig (Ön szerint) azért nem akarja elmondani, hogy Maga ne bosszulja meg.
Nekem is lenne egy kérdésem: ez bokszmeccs vagy házasság...?

BK

Leggyakrabban megtekintett kérdések: