Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2010. szeptember 30., csütörtök

43.

Nem tudom, lehet-e itt szexuális kérdést is feltenni? Van egy barátnőm, már fél éve járunk. Az a gond hogy ez amolyan féloldalas kapcsolat, mert szex az nincs benne. Azt hittem azért, mert szűz lehet. Mikor megkérdeztem elmondta hogy nem az, csak sok rossz élménye volt a fiúkkal, sosem volt neki igazán jó senkivel az ágyban. Ezmiatt engem sem enged közel magához. Legyek határozottabb vagy várjak még? Tudok várni ha kell, én szeretem ezt a lányt, de a testiség is fontos nekem.

Túlzott határozottságot nem javaslok, mert az további bezárkózást okozhat. Javaslom, hogy kezdeményezzen, udvaroljon visszafogottan, lépésről lépésre, figyelve barátnője reakcióit. Valószínűleg arra van szüksége, hogy mire eljutnak a szexig, már sok jó élménye legyen magával (testi élmények is), amikre alapozva rá tudja bízni magát Önre.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: