Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2013. augusztus 27., kedd

327. Számitógépén olyan lányok vannak, akiket megkötöztek

Kedves Karolina!

A párommal több mint fél év vagyunk együtt, a kapcsolatunk rendkívül harmonikus, mind lelki mind fizikai téren. Mindketten huszonévesek vagyunk. Nem szoktunk veszekedni, nagyon szeretjük egymást. Nemrégen a számítógépén egy egész sorozat videót találtam, melyen olyan lányok vannak, akiket megkötöztek. A lányokat nem verik meg, nem bántják, csak megkötözve vannak. A videók többségén a lányok élvezik a helyzetet, de előfordul, hogy eljátsszák, hogy nekik ez nem jó - de ott is látszik, hogy csak színészkednek. Kérdőre vontam a párom, ő bevallotta, hogy évek óta ilyen videókat néz, pornó HELYETT, de tőlem teljesen külön akarta választani ezt az "énjét". 


Nem akart rávenni semmi ilyesmire, és hangsúlyozta, hogy csak olyan videókat néz, ahol a lányok tényleg nem szenvednek. Az tetszik neki, ha az egyik fél kiszolgáltatott helyzetben van, de csak akkor tetszik neki, ha tényleg nem élnek vele vissza. Elmondta, hogy az olyan videók, ahol akár csak picit is fájdalmat okoznak a lányoknak, már nem bírja nézni. Én nem nagyon tudok megbarátkozni a helyzettel. Nagyon félek, hogy eldurvul a dolog, és később megnézni a sokkal erőszakosabb videókat is, avagy esetleg erőszakos lesz - bár eddig erre semmiféle jel nem utalt soha - akkor sem, mikor én valamire nemet mondtam, akár szex közben is.

Ön szerint el kéne tudnom fogadni ezt a helyzetet, vagy veszélyben vagyok?
Várom válaszát!
Előre is köszönöm:
Hajnalka



Kedves Hajnalka!

Emiatt biztosan nincs veszélyben. Az ember szexualitása sokkal változatosabb, mint amit mások számára is hozzáférhetővé tesz. Persze, jó, ha párkapcsolaton belül ennek egy részéről lehet beszélni, de nem kell, hogy minden fantázia közös, megosztott legyen. Önnek tehát nincs dolga ezzel, különösen így, hogy párja sem várja Öntől, hogy megvalósítsák a megkötözős jeleneteket, és Maga sem vágyik rá. Egyébként nagy különbség, hogy valami fantázia szintjén vonzó, vagy valóban meg is akarja élni az ember. Lehet érdekes valamit elképzelni, látni, de ebből nem következik egyenesen, hogy az ember a valóságban is szeretne hasonló helyzetbe kerülni.

A megkötözés sokak számára izgató, ezt mutatja a bilincs, mint szexuális segédeszköz léte. Ennek nincs köze az erőszakossághoz. Inkább egyfajta kontrollvesztettséget jelent annak részéről, aki meg van kötözve, a másik fél pedig talán a teljes önátadást látja benne. Baj akkor lenne, ha párjánál ez feltétele volna annak, hogy élvezze a szexet, de úgy tűnik, erről szó sincs.

Vajon miért ijesztette meg ez az információ ennyire? Ezt csak gondolkodtató kérdésnek szánom saját maga számára.

Üdvözlettel:
Cziglán Karolina

Leggyakrabban megtekintett kérdések: