Az online kérdezz-felelek szolgáltatás ingyenes. A kérdező személyes adatait bizalmasan kezelem, és semmilyen további célra nem használom fel. Ha a beérkező kérdések száma meghaladja kapacitásomat, fenntartom a jogot a köztük való szelektálásra.

2011. szeptember 18., vasárnap

179. Nem kíván engem, inkább pornóra izgul

Tisztelt Pszichológus Asszony!

Egyszerre több kérdéssel is szeretnék Önhöz fordulni. Kétségbe vagyok esve a párom viselkedése miatt. Mielőtt még belebonyolódnánk,elmondom,hogy én 23 éves vagyok a párom 40. Igen,tudom nagy a korkülömbség,de szerintem nem ezzel vannak bajok köztünk. Lelkileg nagyon boldogok vagyunk együtt,a párkapcsolatunkat az elején senki nem támogatta de mostanra elfogadták vagy beletörődtek. Már 2.5 éve vagyunk együtt .Amivel problémám van az a szexualitás. Ő már egyszer elvált és egy évig egyedül élt. Magára maradt mindenben,beleértve a szexet is. Még amikor a feleségével együtt éltek,ő sokat maszturbált "mellette". Azt gondoltam,talán az asszony nem adja meg neki amire vágyik. Ezért csinálja. De amikor én délutános vagyok és ő egyedül van otthon,akkor is ezt csinálja. Emellett akármikor együtt vagyunk, ő mindig igényli azt, hogy közben leszbikus pornót nézzen. Már sok mindenre hajlandó voltam,hogy megadjak neki mindent. Gyakorlatilag mindent megkap tőlem.(lehet ez a baj?) Mindenki szerncsésnek tartja, hogy ilyen élettársa van, mint én vagyok.(mások által szépnek és csinosnak mondott.)Viszont én úgy érzem,nem engem kíván hanem a pornóra izgul fel. Erotikus történeteket olvasgat az interneten .Próbáltam szerepjátékokat is,hogy izgalmas legyen,MINDENT megtettem. Net függő lett. Szexuálisan elhanyagoltnak érzem magam. Megcsalni nem fogom,mert attól nem oldódik meg a problémám és szeretem őt.Többször is próbáltam vele beszélni erről,de mindig megbántom,vagyis túl érzékeny az ilyen dolgokra. Nem szeret ezekről beszélni. Mit tehetnék,hogy megváltozzon ez a helyzet? És miért nem bírom elfogadni azt,hogy önkielégítést végez?Persze,inkább ezt csinálja,minhogy más nőhöz forduljon,de egyszerűen nem megy. Már kezdek félni ha közeledik,mert nem élvezem a szexet. Nem izgat fel. Nincs előjáték sem,semmi. Csak "in medias res&quo! t;. Bennem van a hiba? Mit tehetnék? Kérem segítsen!
Kétségbeesett Júlia



Kedves Júlia!
Legfontosabbnak azt érzem, amit a levél végén írt. Kérdés, sosem élvezte a szexet, vagy a felsoroltak keltettek olyan averziót Önben, ami ide vezetett. Úgy tűnik, Ön nagyon meg akar felelni párjának, mintha nem lenne teljesen egyenrangú a kapcsolatuk, legalábbis a szexuális élet vonatkozásában, ezért olyasmibe is belemegy, amit nem kíván igazán. Jusson eszébe, hogy kölcsönösen kellene alkalmazkodniuk egymáshoz, és beszélni róla, kinek mik az igényei. Ha ez nem működik, és párja nem nyitott a közös megoldások keresésére, felvetődik, mi van a fejében a kapcsolatukról és a kölcsönösségről. Persze alkalmazkodni csak akkor tud, ha Ön is megfogalmazza igényeit, rávezeti, mire vágyna.

Cz. K.

Leggyakrabban megtekintett kérdések: